PRAVILA PRIVATNOSTI

Montažstroj poštuje Vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka. Ova pravila privatnosti donijeli smo kako bismo Vas informirali o načinima sakupljanja i obrade osobnih podataka.

KOJE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO I U KOJU SVRHU?

Ova stranica ne prikuplja nikakve osobne podatke putem web formi ili komentara.

Cookies (kolačići)

Ova stranica koristi kolačiće. U tim kolačićima pohranjuju se podaci potrebni za neometan rad stranice i sadrže podatke o odabiru jezične varijante stranice (hr ili en). Budući da se koristimo praćenjem statistike posjeta, na Vašem računalu ostavljaju se i kolačići koje ti sustavi za praćenje statistika trebaju za neometan rad.

Ove stranice služe se Google Analytics i WordPress statistikama te prilikom posjeta stranici prikupljamo anonimizirane podatke o pregledu stranice. Statistički podaci koji se prikupljaju uključuju Vašu IP adresu, operativni sustav i browser koji koristite prilikom posjeta našim stranicama te demografske (spol i dob) i geografske podatke (država, regija, mjesto).

Više o kolačićima možete saznati ovdje: IZJAVA O KOLAČIĆIMA

SADRŽAJ UGRAĐEN S DRUGIH STRANICA

Sadržaj na ovim stranicama može uključivati i ugrađeni sadržaj drugih stranica (na primjer video sa Youtube.com ili vimeo.com). Taj ugrađeni sadržaj ponaša se kao da ste posjetili originalnu lokaciju te na njoj pristupili tom ugrađenom sadržaju. To znaći da taj sadržaj može mimo ove stranice prikupljati statističke podatke te postavljati kolačiće.

S KIME DIJELIMO VAŠE PODATKE?

Prikupljene statističke podatke dijelimo samo sa servisima koji se na stranici koriste za prikupljanje istih (Google Analytics i WordPress). Prikupljeni podaci se neće prodavati niti dijeliti drugim organizacijama u svrhu promocije ili prodaje. Podatke koji se prikupljaju u svrhu statistike pregleda stranica, a koji se prikupljaju putem Google Analytics te WordPress statistika nismo u mogućnosti brisati.

VAŠA PRAVA U VEZI OSOBNIH PODATAKA

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) regulativa je Europske unije koja štiti Vaše osobne podatke i zahtijeva da se prikupljaju u skladu sa zakonom pod strogim uvjetima, za opravdanu svrhu. Osobe ili organizacije koje prikupljaju Vaše osobne podatke moraju ih zaštititi od zloupotrebe te moraju poštivati određena prava vlasnika podataka koja su zajamčena zakonom Europske Unije.