KOMUNIZAM DE LUXE (1D)

Suradnici angažirani na projektu KOMUNIZAM DE LUXE*

Odabrani glumci, ali i projektni tim su većinom samostalni umjetnici i nezavisni profesionalci koji su se našli u vrlo teškoj situaciji zbog pandemije koronavirusa.  

Scenarij za online mini-seriju na temelju kazališnog projekta “RADNIČKA CESTA” kreiraju Ana Prolić i Borut Šeparović koji je ujedno autor i redatelj, Snimatelj i montažer materijala je Konrad Mulvaj. Glumačku postavu čine većinom samostalni umjetnici i nezavisni profesionalci: Goran Grgić, Bojan Navojec, Bernard Tomić i Matej Đurđević.

U online raspravama “TKO NE RADI NEĆE NI JESTI!” sudjeluju uz autora projekta Boruta Šeparovića kao moderatora i lokalni poduzetnici, ekonomisti, te stručnjaci iz područja socijalne skrbi, znanstvenici iz područja sociologije, politologije, psihologije i filozofije, ali i nezaposlene, marginalizirane skupine, kako bismo dobili uvid u njihova iskustva, životne priče i sudbine.

Kako bi sve navedeno bilo izvedivo partnersku suradnju su ostvarili umjetnička udruga MITROPA i Montažstroj pod vodstvom Boruta Šeparovića, te Sveučilište VERN iz Zagreba. Tako ostvarujemo važnu suradnju s partnerskim institucijama koje ne uključuju samo umjetničke organizacije već i institucije koje djeluju u području obrazovanja i ekonomije.