"Gates je otišao u farmaceutsku industriju pa su se pojavile svinjska i ptičja gripa"

OKO PEDESET građana mirno je prosvjedovalo na središnjem osječkom Trgu Ante Starčevića danas u podne zbog uvođenja novih epidemioloških mjera i, kako tvrde, manipulacija s epidemijom koronavirusa.

OKO PEDESET građana mirno je prosvjedovalo na središnjem osječkom Trgu Ante Starčevića danas u podne zbog uvođenja novih epidemioloških mjera i, kako tvrde, manipulacija s epidemijom koronavirusa.

Agronom Zorislav Petrijevčanin na skupu je rekao kako su u epidemiji koronavirusa prisutne manipulacije jer se, kako tvrdi, neke znanstvenike koji govore protiv cjepiva testiranja automatski cenzurira, “a što provode oni koji profitiraju od epidemije”.

Ustvrdio je kako je najveći profiter ove situacije Međunarodni monetarni fond (MMF), sa svojim bankarskim sustavom, koji će zarađivati od sustava ovrha nad ljudima, koji više ne budu mogli raditi i zarađivati te im plijeniti imovinu i tjerati ih u stečaj.

“Od kada je Bill Gates napustio Microsoft i otišao u farmaceutsku industriju pojavile su se svinjska i ptičja gripa, to je previše slučajnosti da bi bilo slučajno. Ako ljudi budu malo istraživali. otkrit će da je to jedan smišljeni program i da se radi o financijskim efektima”, izjavio je novinarima Petrijevčanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz osječko-baranjske policije izvijestili su da skup nije bio prijavljen te da se provjerava je li bilo prekršaja temeljem odredbi Zakona o javnim okupljanjima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?